SPIS PÅ KROEN ELLER TAG MED HJEM

DAGENS RET

HVER DAG FRA KL. 17.00
Ud-af-huset ring og bestil på tlf. 4586 6970

kun kr 135,-
Børn under 11 år 79,-

 

(husk hver tirsdag og Onsdag er der ad libitum Stegt flæsk)
kr. 175.-

Ad libitum Stegt flæsk Børn under 11 år
99.- 

eller

DAGENS MENU

2 Tarteletter med høns i asparges

Dagens ret

Gammeldags æblekage

2 retter kr. 199,-

3 retter kr. 250,-

Mandag d. 9/9
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKET 15.30

Tirsdag d. 10/9
Stegt flæsk med persillesauce
ADLIBITUM FLÆSK 175.-

Onsdag d. 11/9
Stegt flæsk med persillesauce
ADLIBITUM FLÆSK 175.-

Torsdag d. 12/9
Kalvefilet med kryddersmør, bage kartoffel og salat 

Fredag d. 13/9
Stegt laks med nye kartofler, citronsauce og dagens grønt 

Lørdag d. 14/9
Rungsted gryde med ris  

Søndag d. 15/9
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

 

 

Mandag d. 16/9
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30
 

Tirsdag d. 17/9
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum 175.- ) 

Onsdag d. 18/9
SERVERES FRA KL. 12.00
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum 175.- ) 

Torsdag d. 19/9
Marineret oksefilet med kryddersmør, nye kartofler og salat 

Fredag d. 20/9
Rungsted gryde med ris 

Lørdag d. 21/9
Krebinet med Kartofler, stuvet ærter og gulerødder   

Søndag d. 22/9
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

 

 

Mandag d. 23/9
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30
 

Tirsdag d. 24/9
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum 175.- ) 

Onsdag d. 25/9
SERVERES FRA KL. 12.00
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum 175.- ) 

Torsdag d. 26/9
Helstegt Kalveculotte med dagens grønt, stegte kartofler og svampesauce

Fredag d. 27/9
Gammeldags oksesteg, med kartofler, sauce, surt og lokale hjemmesyltede asier    

Lørdag d. 28/9
Stjerneskud  

Søndag d. 29/9
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30 

 

 

Mandag d. 30/9
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

Tirsdag d. 1/10
STEGT FLÆSK
( ad libitum 175.- ) 

Onsdag d. 2/10
STEGT FLÆSK
( ad libitum 175.- )

Torsdag d. 3/10
Marineret oksefilet med kryddersmør, nye kartofler og salat 

Fredag d. 4/10
Gammeldags oksesteg, med kartofler, sauce, surt og lokale hjemmesyltede asier

Lørdag d. 5/10
Pasta med fisk og skaldyr  

Søndag d. 6/10
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

 

 

Mandag d. 7/10
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER 15.30

Tirsdag d. 8/10
STEGT FLÆSK MED PERSILLESAUCE
ADLIBITUM 175.-

Onsdag d. 9/10
STEGT FLÆSK MED PERSILLESAUCE
ADLIBITUM 175.-

Torsdag d. 10/10
Kalvefilet med kryddersmør, nye kartofler og salat 

Fredag d. 11/10
Biksemad med spejlæg og beder

Lørdag d. 12/10
Boller i karry med ris 

Søndag d. 13/10
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

 

 

Mandag d. 14/10
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30
 

Tirsdag d. 15/10
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum 175.- ) 

Onsdag d. 16/10
SERVERES FRA KL. 12.00
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum 175.- ) 

Torsdag d. 17/10
Lime laks med flødesauce, med grøntsager og pasta

Fredag d. 18/10
Frikadeller med skysauce, kartofler og surt  

Lørdag d. 19/10
Helstegt Kalveculotte med dagens grønt, stegte kartofler og svampesauce

Søndag d. 20/10
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

 

 

Mandag d. 21/10
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30 

Tirsdag d. 22/10
STEGT FLÆSK MED PERSILLESAUCE
ADLIBITUM 175.-

Onsdag d. 23/10
STEGT FLÆSK MED PERSILLESAUCE
ADLIBITUM 175.-

Torsdag d. 24/10
Forloren hare med flødesauce, kartofler, tyttebær & grøntsager 

Fredag d. 25/10
Pasta med Fisk og skaldyr

Lørdag d. 26/10
Helstegt Kalveculotte med dagens grønt, stegte kartofler og svampesauce

Søndag d. 27/10
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

 

Mandag d. 28/10
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

Tirsdag d. 29/10
STEGT FLÆSK MED PERSILLESAUCE
ADLIBITUM 175.- 

Onsdag d. 30/10
STEGT FLÆSK MED PERSILLESAUCE
ADLIBITUM 175.-

Torsdag d. 31/10
Helstegt Oksesteg med salat, kartofler og kryddersmør  

Fredag d. 1/11
Rungsted Gryde med ris 

Lørdag d. 2/11
Boller i karry med ris 

Søndag d. 3/11
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

Mandag d. 4/11
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30
 

Tirsdag d. 5/11
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum flæsk 175.- ) 

Onsdag d. 6/11
SERVERES FRA KL. 12.00
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum flæsk 175.- ) 

Torsdag d. 7/11
Helstegt oksesteg med salat, kartofler og kryddersmør

Fredag d. 8/11
Ovnbagt laks med kartofler, grøntsager og citron sauce

Lørdag d. 9/11
Hakkebøf med blødeløg, hvide kartofler og skysauce

Søndag d. 10/11
MORTENSAFTEN
KUN MORTENS 3 RETTERS MENU

ELLER

* UD AF HUSET *
HEL MORTENS AND 500.-
3 RETTERS MORTENS MENU 295.-

 

 

Mandag d. 11/11
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30
 

Tirsdag d. 12/11
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum flæsk 175.- ) 

Onsdag d. 13/11
SERVERES FRA KL. 12.00
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum flæsk 175.- ) 

Torsdag d. 14/11
STJERNESKUD

Fredag d. 15/11
Biksemad med bløde løg og spejlæg 

Lørdag d. 16/11
Hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler og skysauce

Søndag d. 17/11
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30