Der serveres ikke dagensret eller aftenmenu nedenstående datoer grundet sær. arrangementer
i påsken, pinsen, 16-3 / 8-6 / 3-8 / 14-9 / 26-10 / 10/11
ÅBNINGSTIDER
Åbningstider
Mandag
LUKKET
Tirsdag-Onsdag-Torsdag - Fredag - Lørdag
11.30-16.00
17.00-20.30
Søndag
11.30-15.30
DAGENS RET
STEGT FLÆSK SERVERES HVER TIRSDAG & ONSDAG
kr. 155,-
Adlibitum 195kr.
vi gør opmærksom på der ikke er rabat på dagens ret ud af huset
SPIS PÅ KROEN ELLER TAG MED HJEM
VI SERVERER DAGENS RET
TIRSDAG TIL LØRDAG
Ud-af-huset ring og bel på tlf. 4586 6970
kun kr. 155,-
Ved bestilling ud af huset HUSK at medbring egen pose.
En pose koster 5kr. på Rungsted kro
UGE 11
Mandag
KROEN HOLDER LUKKET
Tirsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)
Onsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)
Torsdag
Biksemad med bearnaise
Fredag
Forloren hare med kartofler, tyttebær og surt
Lørdag
Rungsted gryde med svinemørbrad hertil ris
Søndag
Ingen dagens ret
Køkkenet lukker 15.30
UGE 12
Mandag
KROEN HOLDER LUKKET
Tirsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)
Onsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)
Torsdag
biksemad med bearnaise
Fredag
Paneret kortelet med brune kartofler & stuvet spinat
Lørdag
Krebinetter med stuvet ærter & gulerødder
Søndag
Ingen dagens ret
Køkkenet lukker 15.30
UGE 13
Mandag
KROEN HOLDER LUKKET
Tirsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)
Onsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)
Torsdag
INGEN DAGENSRET
KØKKENET LUKKER KL. 15.30 GRUNDET PÅSKE
Fredag
INGEN DAGENSRET
KØKKENET LUKKER KL. 15.30 GRUNDET PÅSKE
Lørdag
INGEN DAGENSRET
KØKKENET LUKKER KL. 15.30 GRUNDET PÅSKE
Søndag
Ingen dagens ret
Køkkenet lukker 15.30
HUSK BORDBESTILLING TIL PÅSKEFROKOST
UGE 14
Mandag
Ingen dagensret køkkenet lukker 15.30
HUSK BORD BESTILLING TIL PÅSKEFROKOST
Tirsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)
Onsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)
Torsdag
biksemad med bearnaise
Fredag
Forlorenhare med flødesauce, kartofler og tyttebær
Lørdag
Rungstedgryde med svinemørbrad med ris
Søndag
ingen dagensret køkkenet lukker 15.30
UGE 10
Mandag
KROEN HOLDER LUKKET
Tirsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)
Onsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)
Torsdag
biksemad med bearnaise
Fredag
Halv kylling med pommes & remoulade
Lørdag
Krebinetter med stuvet grøntsager og kartofter
Søndag
ingen dagensret køkkenet lukker 15.30