Der serveres ikke dagensret eller aftenmenu nedenstående datoer grundet sær. arrangementer
i påsken, pinsen, 16-3 / 8-6 / 3-8 / 14-9 / 26-10 / 10/11

ÅBNINGSTIDER 

Åbningstider
Mandag
LUKKET
Tirsdag-Onsdag-Torsdag - Fredag - Lørdag
11.30-16.00
17.00-20.30
Søndag
11.30-15.30 


DAGENS RET

STEGT FLÆSK SERVERES HVER TIRSDAG & ONSDAG
 kr. 155,-
Adlibitum 195kr. 

 vi gør opmærksom på der ikke er rabat på dagens ret ud af huset 

SPIS PÅ KROEN ELLER TAG MED HJEM

VI SERVERER DAGENS RET
TIRSDAG TIL LØRDAG

Ud-af-huset ring og bel på tlf. 4586 6970

kun kr. 155,-

Ved bestilling ud af huset HUSK at medbring egen pose.
En pose koster 5kr. på Rungsted kro

UGE 11

Mandag
KROEN HOLDER LUKKET

Tirsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)

Onsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)

Torsdag 
Biksemad med bearnaise 

Fredag
Forloren hare med kartofler, tyttebær og surt

Lørdag
Rungsted gryde med svinemørbrad hertil ris 

Søndag
Ingen dagens ret
Køkkenet lukker 15.30

UGE 12

Mandag
KROEN HOLDER LUKKET

Tirsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)

Onsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)

Torsdag 
biksemad med bearnaise

Fredag
Paneret kortelet med brune kartofler & stuvet spinat 

Lørdag
Krebinetter med stuvet ærter & gulerødder 

Søndag
Ingen dagens ret
Køkkenet lukker 15.30

UGE 13

Mandag
KROEN HOLDER LUKKET

Tirsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)

Onsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)

Torsdag 
INGEN DAGENSRET 
KØKKENET LUKKER KL. 15.30 GRUNDET PÅSKE 

Fredag
INGEN DAGENSRET
KØKKENET LUKKER KL. 15.30 GRUNDET PÅSKE

Lørdag
INGEN DAGENSRET 
KØKKENET LUKKER KL. 15.30 GRUNDET PÅSKE 

Søndag
Ingen dagens ret
Køkkenet lukker 15.30
HUSK BORDBESTILLING TIL PÅSKEFROKOST 

UGE 14

Mandag
Ingen dagensret køkkenet lukker 15.30
HUSK BORD BESTILLING TIL PÅSKEFROKOST

Tirsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)

Onsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)

Torsdag 
biksemad med bearnaise

Fredag
Forlorenhare med flødesauce, kartofler og tyttebær

Lørdag
Rungstedgryde med svinemørbrad med ris 

Søndag
ingen dagensret køkkenet lukker 15.30

UGE 10

Mandag
KROEN HOLDER LUKKET

Tirsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)

Onsdag
STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
( ad libitum 195.-)

Torsdag 
biksemad med bearnaise

Fredag
Halv kylling med pommes & remoulade

Lørdag

Krebinetter med stuvet grøntsager og kartofter 

Søndag
ingen dagensret køkkenet lukker 15.30