SPIS PÅ KROEN ELLER TAG MED HJEM

DAGENS RET

HVER DAG FRA KL. 17.00
Ud-af-huset ring og bestil på tlf. 4586 6970

kun kr 135,-
Børn under 11 år 79,-

 

(husk hver tirsdag og Onsdag er der ad libitum Stegt flæsk)
kr. 175.-

Ad libitum Stegt flæsk Børn under 11 år
99.- 

eller

DAGENS MENU

2 Tarteletter med høns i asparges

Dagens ret

Gammeldags æblekage

2 retter kr. 199,-

3 retter kr. 250,-

Mandag d. 6/1
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

Tirsdag d. 7/1
STEGT FLÆSK MED PERSILLESAUCE
ADLIBITUM 175.- 

Onsdag d. 8/1
STEGT FLÆSK MED PERSILLESAUCE
ADLIBITUM 175.-

Torsdag d. 9/1
Helstegt svinemørbrad med dagens grønt, stegte kartofler og svampesauce

Fredag d. 10/1
Rungsted Gryde med ris 

Lørdag d. 11/1
Boller i karry med ris 

Søndag d. 12/1
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

Mandag d. 13/1
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30
 

Tirsdag d. 14/1
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum flæsk 175.- ) 

Onsdag d. 15/1
SERVERES FRA KL. 12.00
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum flæsk 175.- ) 

Torsdag d. 16/1
Krebinetter med stuvet ærter og gulerødder samt kartofler

Fredag d. 17/1
Ovnbagt laks med kartofler, grøntsager og citron sauce

Lørdag d. 18/1
Hakkebøf med blødeløg, hvide kartofler og skysauce

Søndag d. 19/1
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30 

Mandag d. 20/1
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30
 

Tirsdag d. 21/1
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum flæsk 175.- ) 

Onsdag d. 22/1
SERVERES FRA KL. 12.00
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum flæsk 175.- ) 

Torsdag d. 23/1
STJERNESKUD

Fredag d. 24/1
Biksemad med beder og spejlæg 

Lørdag d. 25/1
Unghanebryst med stegte grøntsager, braserede kartofler og svampesauce

Søndag d. 26/1
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

 

 

Mandag d. 27/1
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKET 15.30

Tirsdag d. 28/1
Stegt flæsk med persillesauce
ADLIBITUM FLÆSK 175.-

Onsdag d. 29/1
Stegt flæsk med persillesauce
ADLIBITUM FLÆSK 175.-

Torsdag d. 30/1
Kalvefilet med kryddersmør, bage kartoffel og salat 

Fredag d. 31/1
frikadeller med skysauce, hvide kartofler og surt 

Lørdag d. 1/2
Rungsted gryde med ris  

Søndag d. 2/2
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

 

 

Mandag d. 3/2
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30
 

Tirsdag d. 4/2
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum 175.- ) 

Onsdag d. 5/2
SERVERES FRA KL. 12.00
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum 175.- ) 

Torsdag d. 6/2
Forlorenhare med flødesauce, kartofler, broccoli, og surt

Fredag d. 7/2
Pasta med fisk og skaldyr 

Lørdag d. 8/2
INGEN DAGENSRET GRUNDET SKALDYRSBUFFET
BUFFET 595.- FORUDBESTILLING NØDVENDIG

Søndag d. 9/2
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

 

 

Mandag d. 10/2
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER 15.30

Tirsdag d. 11/2
STEGT FLÆSK MED PERSILLESAUCE
ADLIBITUM 175.-

Onsdag d. 12/2
STEGT FLÆSK MED PERSILLESAUCE
ADLIBITUM 175.-

Torsdag d. 13/2
Stjerneskud

Fredag d. 14/2
Biksemad med spejlæg og beder

Lørdag d. 15/2
Boller i karry med ris 

Søndag d. 16/2
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

 

 

Mandag d. 17/2
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30
 

Tirsdag d. 18/2
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum 175.- ) 

Onsdag d. 19/2
SERVERES FRA KL. 12.00
Stegt flæsk med persillesauce
( ad libitum 175.- ) 

Torsdag d. 20/2
Lime laks med flødesauce, med grøntsager og pasta

Fredag d. 21/2
Frikadeller med skysauce, kartofler og surt  

Lørdag d. 22/2
Rungsted gryde med ris 

Søndag d. 23/2
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30

 

 

Mandag d. 24/2
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30 

Tirsdag d. 25/2
STEGT FLÆSK MED PERSILLESAUCE
ADLIBITUM 175.-

Onsdag d. 26/2
STEGT FLÆSK MED PERSILLESAUCE
ADLIBITUM 175.-

Torsdag d. 27/2
INGEN DAGENSRET
LUNE CARLSEN SPILLER
BUFFET FRA KL. 18.00 

Fredag d. 28/2
Forloren hare med flødesauce, kartofler, tyttebær & grøntsager 

Lørdag d. 29/2
Helstegt svinemørbrad med dagens grønt, stegte kartofler og svampesauce

Søndag d. 1/3
INGEN DAGENS RET KØKKENET LUKKER KL. 15.30