Prøv Dagens ret

kun kr 135,-

Børn under 11 år 79,-

eller

Dagens menu

2 Tarteletter med høns i asparges

 

---

Dagens ret

 ---

Gammeldags æblekage

 

2 retter kr. 199,-

3 retter kr. 250,-

 ---

 Dagens ret som take away

Har du lyst til at forkæle dig selv? Nu kan du også købe dagens ret med hjem.
Dagens ret kan hentes fra kl. 17-21 alle ugens dage.

 

 

 

 

KROENS ÅBNINGSTID 2/1 & 4/1
11.30-16.00

Tirsdag d. 2/1
INGEN DAGENSRET 

Onsdag d. 3/1
INGEN DAGENSRET 

Torsdag d. 4/1
INGEN DAGENSRET 

Fredag d. 5/1
Biksemad med spejlæg, rødbeder og bearnaise  

Lørdag d. 6/1
Helstegt gammeldags kylling, med sauce, kartofler og surt 

Søndag d. 7/1
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00 

Mandag d. 8/1
Boller i karry med ris 

Tirsdag d. 9/1
Stegt flæsk med persillesauce 

Onsdag d. 10/1
Klassisk Stjerneskud 

Torsdag d. 11/1
Dansk hakkebøf med spejlæg, sky sauce og blødeløg

Fredag d. 12/1
Rungsted gryde med mos 

Lørdag d. 13/1
Spareribs m/ bagt kartoffel, coleslaw og BBQ sauce

Søndag d. 14/1
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00 

Mandag d. 15/1
Cordon Bleu m. paprika sauce, stegte grønsager og kartofler

Tirsdag d. 16/1
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 17/1
Stegt Kalvelever, kartofler, flødesauce, Bløde løg m/bacon & champignon

Torsdag d. 18/1
Kokkens valg af fisk 

Fredag d. 19/1
Coq au vin 

Lørdag d. 20/1
Gammeldags Medisterpølse med sauce, rødkål og surt

Søndag d. 21/1
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00 

Mandag d. 22/1
Krebinetter med stuvet hvidkål og kartofler 

Tirsdag d. 23/1
Stegt flæsk med persillesauce 

Onsdag d. 24/1
Menuirer stegt rødspætte filet med hvide kartofler, fiskesauce & salat

Torsdag d. 25/1
Frikadeller med flødestuvet spinat og kartofler 

Fredag d. 26/1
Helstegt oksefilet med svampesauce, cæsar salat og bagtkartoffel med kryddersmør

Lørdag d. 27/1
Helstegt oksefilet med svampesauce, cæsar salat og bagtkartoffel med kryddersmør

Søndag d. 28/1
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00 

Mandag d. 29/1
Biksemad med bearnaise & hjemmesyltede beder 

Tirsdag d. 30/1
Stegt flæsk med persillesauce 

Onsdag d. 31/1
Glaseret skinke m/ stuvede Spinat & brunede 

Torsdag d. 1/2
Nakkekotelet med paprika sauce, ristede kartofler og ærter 

Fredag d. 2/2
Traditionel American Spareribs 

Lørdag d. 3/2
Unghane bryst med stegte små kartofler, kylling sauce og grønsalat 

Søndag d. 4/2
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00 

Mandag d. 5/2
Kogt oksebryst med peberrodssauce, kartofler og grøntsager 

Tirsdag d. 6/2
Stegt flæsk med persillesauce 

Onsdag d. 7/2
Ovnbagt torsk med mild sennepssauce, grov mos og grøntsager 

Torsdag d. 8/2
Boller i karry med ris 

Fredag d. 9/2
Rullesteg med stegte kartofler, surt, tyttebær og sauce 

Lørdag d. 10/2
Boeuf lindstrøm, med ærter, skysauce og kartofler

Søndag d. 11/2
Kotelet med karrysauce og ris 

Mandag d. 12/2
Forlorenhare med flødesauce, tyttebær og kartofler 

Tirsdag d. 13/2
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 14/2
Stjerneskud 

Torsdag d. 15/2
Kalkun
schnitzel med paprika sauce, pasta og grøntsager

Fredag d. 16/2
Oksegryderet med ris 

Lørdag d. 17/2
Mørbrad bøf med champignon a la creme, kartofler og salat 

Søndag d. 18/2
180g Kalvekotelet
serveres med stegte timian kartofler, smørbagt spidskål, langtidsbagte tomater og rødvinssauce.

Mandag d. 19/2
Dansk hakkebøf, med spejlæg, blødeløg og surt 

Tirsdag d. 20/2
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 21/2
Laks med pasta og grønt i flødesauce 

Torsdag d. 22/2
Pestobagt kyllingbryst med ris og grøntsager 

Fredag d. 23/2
hamburgerryg med aspargessauce, grønt og kartofler  

Lørdag d. 24/2
Spansk hakkebøf, med pebersauce, ovnbagte kartofler og grønt 

Søndag d. 25/2
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00 

Mandag d. 26/2
Gammeldags oksesteg med surt, tyttebær, kartofler og sauce 

Tirsdag d. 27/2
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 28/2 
Fiskefrikadeller med persillesauce 

Torsdag d. 1/3
Stegt Kalvelever med flødesauce, bløde løg, bacon og champignon 

Fredag d. 2/3
gammeldags medister med sauce, rødkål og surt 

Lørdag d. 3/3
kalveculotte med sauce bordelaise, stegte kartofler og grøntsager 

Søndag d. 4/3
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00 

 Mandag d. 5/3
Coq au vin med mos 

Tirsdag d. 6/3
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 7/3
Flæskestegs sandwich med hjemmelavet fritter 

Torsdag d. 8/3
Stjerneskud 

Fredag d. 9/3
Brand varm KÆRLIGHED 

Lørdag d. 10/3
Oksegryde a la Lasse, med ris 

Søndag d. 11/3
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00 

 Mandag d. 12/3
Forloren hare med fløde sauce, kartofler og tyttebær

Tirsdag d. 13/3
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 14/3
And a la Orange 

Torsdag d. 15/3
Stegt Skrubbe med persillesauce 

Fredag d. 16/3
Skinkeschnitzel med dreng, ærter og sky sauce 

Lørdag d. 17/3
Herregårds bøf med rødvinsauce, ærter og pommes 

Søndag d. 18/3
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00

 Mandag d. 19/3
RungstedGryde med ris 

Tirsdag d. 20/3
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 21/3
Kylling i gul karry med ris 

Torsdag d. 22/3
Stjerneskud

Fredag d. 23/3
Paneret stegt hamburgerryg med grønlangkål og kartofler 

Lørdag d. 24/3
Okseculotte med bordelaise, grøntsager og råstegte kartofler 

Søndag d. 25/3
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00

 Mandag d. 26/3
Kalvesteg stegt som vildt, med flødesauce, waldoffsalat og tyttebær

Tirsdag d. 27/3
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 28/3
Nakkekotelet med paprikasauce, ærter og stegte kartofler

Torsdag d. 29/3
Laks med pasta, grøntsager vendt i flødesauce

Fredag d. 30/3
Helstegt lammekølle med pommes rissolees samt grøntsager 

Lørdag d. 31/3
Stegt velfærds kylling med kartofler, agurkesalat samt kylling sauce 

Søndag d. 1/4
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00

Mandag d. 2/4
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00

Tirsdag d. 3/4
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 4/4
Kalkunschnitzel med paprikasauce, dagen grønt og kartofler 

Torsdag d. 5/4
menuier stegt rødspættefilet 

Fredag d. 6/4
Mørbrad bøf med champignon a la´creme 

Lørdag d. 7/4
Spansk bøf med pebersauce, dagen grønt og kartofler 

Søndag d. 8/4
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00

Mandag d. 9/4
pestobagt kyllingbryst med sauce, kartofler og grønt 

Tirsdag d. 10/4
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 11/4
Boller i karry 

Torsdag d. 12/4
Stjerneskud 

Fredag d. 13/4
Rungsted gryde med mos 

Lørdag d. 14/4
Helstegt oksefilet med bagt kartoffel, kryddersmør, dagens grønt og rødvinssauce  

Søndag d. 15/4
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00

Mandag d. 16/4
Forlorenhare med flødesauce, kartofler, surt og tyttebær 

Tirsdag d. 17/4
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 18/4
Kylling frikadeller med paprikasauce, ris og dagens grønt 

Torsdag d. 19/4
Smørstegt rødspættefilet med hjemmelavet pommes, salat og hjemmelavet remoulade 

Fredag d. 20/4
Helstegt kalvefilet med svampesauce, dagens grønt og krydder kartofler 

Lørdag d. 21/4
Oksetyndsteg med flødekartofler og salat  

Søndag d. 22/4
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00

Mandag d. 23/4
Dansk hakkebøf med bløde løg, surt og spejlæg 

Tirsdag d. 24/4
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 25/4
Unghane bryst med stegte kartofler, kyllingsauce og dagensgrønt 

Torsdag d. 26/4
Stjerneskud 

Fredag d. 27/4
BRAND VARM KÆRLIGHED 

Lørdag d. 28/4
Helstegt lammekølle med lammesauce, salat og bagtkartoffel  

Søndag d. 29/4
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00

Mandag d. 30/4
Krebinetter med stuvet grøntsager og kartofler 

Tirsdag d. 1/5
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 2/5
Æggekage med velfærdsflæsk, tomat og purløg

Torsdag d. 3/5
Kokkens valg af fisk 

Fredag d. 4/5
Kylling i gul karry med ris 

Lørdag d. 5/5
Biksemad med rødbeder og bearnaise

Søndag d. 6/5
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00

Mandag d. 7/5
Coq au vin med mos

Tirsdag d. 8/5
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 9/5
Spareribs m/ bagt kartoffel, coleslaw og BBQ sauce

Torsdag d. 10/5
Smørstegt rødspættefilet med hjemmelavet pommes, remoulade og salat 

Fredag d. 11/5
Boller i karry med ris 

Lørdag d. 12/5
INGEN DAGENSRET
SKALDYRSBUFFET FRA KL. 18.00 - 21.00
PR. PERS. 495.-  

Søndag d. 13/5
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00

Mandag d. 14/5
Kalvesteg stegt som vildt med vildt sauce, waldoff og tyttebær 

Tirsdag d. 15/5
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 16/5
Stegt Kalvelever, kartofler, flødesauce, Bløde løg m/bacon & champignon

Torsdag d. 17/5
Laks med pasta, grøntsager vendt i flødesauce

Fredag d. 18/5
Traditionel American Spareribs

 Lørdag d. 19/5
Ossobuco med ris  

Søndag d. 20/5
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00
GRUNDET PINSE

Mandag d. 21/5 
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00 
GRUNDET PINSE

Tirsdag d. 22/5
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 23/5 
Stroganoff med mos 

Torsdag d. 24/5
Kokkens valg af fisk 

Fredag 25/5
Chili Con Carne 

Lørdag d. 26/5
Forlorenhare med flødesauce, kartofler, surt og tyttebær

Søndag d. 27/5
INGEN DAGENSRET - LUKKER KL. 16.00

Mandag d. 28/5
Kogt oksebryst med peberrodssauce, kartofler og grøntsager 

Tirsdag d. 29/5
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag d. 30/5
Æggekage med flæsk af velfærds gris, tomat og purløg

Torsdag d. 31/5
Stjerneskud