Forretter
Alle forretter serveres med frisk hjemmebagt brød
Supper
Cremet jordskokkesuppe
m/ sprød bacon og krydderurteolie
109.-
Blomkålssuppe
m/ bagt torsk, urter og ristede græskarkerner
109.-
Jomfruhummer bisque
tilsmagt med cognac, hertil friske jomfruhummerhaler
160.-
Karrysuppe
m/ kylling, kokosmælk og ristet kokos
109.-
Fisk
Lakse carpaccio
m/ sprød salat, peberrod-æblecreme samt kartoffelchips
115.-
Skindstegt rødfisk
på urter samt persille fumé og balsamico glace
119.-
Røget laksetatar
på smørristet rugbrød, hertil krydderurtecreme med lakserogn og friterede rødbeder
115.-
Salat af friskpillede rejer
serveres på blinis, hertil rødløgscreme
125.-
Dampet fiskeroulade (2 slags fisk)
på bund af safransauce og marinerede urter
115.-