Forretter

Alle forretter serveres med frisk hjemmebagt brød

Supper

Cremet jordskokkesuppe
m/ sprød bacon og krydderurteolie
109.-

Blomkålssuppe
m/ bagt torsk, urter og ristede græskarkerner
109.-

Jomfruhummer bisque
tilsmagt med cognac, hertil friske jomfruhummerhaler
160.-

Karrysuppe
m/ kylling, kokosmælk og ristet kokos
109.-

Fisk

Lakse carpaccio
m/ sprød salat, peberrod-æblecreme samt kartoffelchips
115.-

Skindstegt rødfisk
på urter samt persille fumé og balsamico glace
119.-

Røget laksetatar
på smørristet rugbrød, hertil krydderurtecreme med lakserogn og friterede rødbeder
115.-

Salat af friskpillede rejer
serveres på blinis, hertil rødløgscreme
125.-

Dampet fiskeroulade (2 slags fisk)
på bund af safransauce og marinerede urter
115.-