FORPAGTERE AF RUNGSTED KRO
3. september 2015 slog 25-årige Christina Rud og 52-årige Leif Nielsen dørene op til Rungsted Kro.
De har i fællesskab overtaget forpagtningen og har sat alle sejl til for at genskabe det gamle sted på Rungstedvej og gøre restauranten til en succes.
Det er sket i stor respekt for stedet og med smørrebrød, traditionel kromad, brunch, søndagsfrokost med buffet, et 14 dagens menukort, hvor tirsdagen blandt andet er fast stegt flæsk-dag.
Derudover slås også et stort slag for at kunne holde private selskaber med servering af festmenuer til en fast kuvertpris i et af kroens to store selskabslokaler på op til 40 eller op til 80 personer.
FORELSKET I KROEN
I ti år har de arbejdet sammen på Dyrehavsbakken i Bakkens Perle, som Leif har ejet og været restauratør af i 26 år.
i 2015 fik Christina Rud tjenerjob på Rungsted Kro, og gennem fem måneder lærte hun stedet at kende rigtig godt. "Jeg blev faktisk lidt forelsket i Rungsted Kro, og jeg så nogle muligheder i den. Derfor var vi hurtige til at byde ind, da der skulle findes en ny forpagter," fortæller Christina Rud, som er opvokset i Hørsholm.
Glæden var naturligt stor for den lokale kvinde, da hun og medrestauratør Leif Nielsen fik lov til at forpagte stedet.
Som restauratør-partnere betyder den store aldersforskel ikke noget. "Vi supplerer hinanden godt, og vi tænker stort set end og får på den måde tingene til at ske," forklarer Christina Rud, der også har hjælp i den daglige kro-drift af sine forældre Dorte og Uffe som tidligere har ejet Orangeriet på bolbrovej.