PÅSKEFROKOST

FRA 9. APRIL TIL 18. APRIL 
Fra 14/4 – 18/4 er køkkenet kun åbent fra 11.30-15.30

KAREN BLIXEN PÅSKEANRETNING

 Kryddersild med rødløg og krydderurter
Æg og rejer med karrymayonnaise
Rødspættefilet med remoulade
Flæskesteg med rødkål og surt
Friskkogt torskerogn med mayonnaise
Hønsesalat med bacon
Brieost med kiks og druer

Serveres med brød, fedt og smør 

259.-



BEMÆRK,

 I ovenstående periode serveres kun denne anretning.
Der kan ikke ændres i anretningens sammensætning

—–

Tilvalg pr. kuvert:
Lun leverpostej med champignon  40,-
Roastbeef med remoulade og løg 35.-
Lun mørbrad med bløde løg 45.-
To stykker røget ål med røræg 85.-
Gravad laks med rævesauce 45.-
Røget laks med røræg 45.-

 Vi glæder os til at byde jer velkommen.