PÅSKEFROKOST
FRA 9. APRIL TIL 18. APRIL
Fra 14/4 – 18/4 er køkkenet kun åbent fra 11.30-15.30
KAREN BLIXEN PÅSKEANRETNING
Kryddersild med rødløg og krydderurter
Æg og rejer med karrymayonnaise
Rødspættefilet med remoulade
Flæskesteg med rødkål og surt
Friskkogt torskerogn med mayonnaise
Hønsesalat med bacon
Brieost med kiks og druer
Serveres med brød, fedt og smør
259.-
BEMÆRK,
I ovenstående periode serveres kun denne anretning.
Der kan ikke ændres i anretningens sammensætning
—–
Tilvalg pr. kuvert:
Lun leverpostej med champignon 40,-
Roastbeef med remoulade og løg 35.-
Lun mørbrad med bløde løg 45.-
To stykker røget ål med røræg 85.-
Gravad laks med rævesauce 45.-
Røget laks med røræg 45.-
Vi glæder os til at byde jer velkommen.