Winemakers Dinner
Fredag d. 2/6 serverer vi i samarbejde med Erik Sørensen Vin
en helt særlig tre retters menu med en nøje udvalgt vin menu til.
Aftenens program
Kl 18:30 Velkomstdrink - Champagne Jacquesson Cuveé 740
Kl 19:00 Menuen serveres (bemærk drikkevarer er inkluderet i prisen)
Forret
Røget laksetatar
med krydderurtecreme og rødbede chips
Serveret med CHABLIS William Fevre - Petit Chablis
Serveret med CHABLIS William Fevre - Vaillons Premier Cru
---
Hovedret
Angus striploin (250 gr)
med små ristede kartofler, timian sauce og spæde nye grøntsager
Avocado salat med edamamebønner, spidskål, melon og pinjekerner
Serveret med BOURGOGNE Beaune du Château, Premier Cru
Serveret med d’ARENBERG The Feral Fox Pinot Noir
---
Dessert
Gateau Marcel
med vaniljeis og friske bær
Serveret med PORTVIN - Colheita 1998