Hovedretter

Alle hovedretter serveres med dagens grøntsager og kartoffel

Braisseret lammecuvette
m/ hvidløg og rosmarin, hertil ratatouille samt kraftig tomat-rosmarin sky
210.-

Pestogratineret kalvefilet
på bund af ristede svampe og grov sennepssky
235.-

Helstegt oksemørbrad
m/ langtidsbagte tomater og hjemmelavet bearnaise
265.-

Kronhjortekølle
m/ stikkelsbær-vindrue kompot, honningbagte rødbeder og portvin-flødesauce
265.-

Helstegt kalvetyksteg
m/ baconstegte rodfrugter og svampesauce
255.-

Marineret andebryst
på frisk rødkålssalat, selleripuré og orangesauce
255.-

Laksefarseret rødspætte
på smørsauteret spinat, tigerrejer og hvidvins beurre blanc
245.-

Klassiske hovedretter

Gammeldags oksesteg
m/ tyttebær, hvide kartofler og skysauce
175.-

Stegt flæsk
m/ hvide kartofler, rødbeder og persillesovs
175.-

Klassisk wienerschnitzel
m/ brasede kartofler, ærter, "dreng" og skysovs
210.-

Flæskesteg
m/ sprød svær, hvide og brunede kartofler, hjemmelavet rødkål og skysovs
185.-

Helstegt rødspætte
m/ hvide kartofler og persillesovs
165.-