SELSKABER PÅ RUNGSTED KRO

På Rungsted Kro arrangerer vi selskaber af en hver art. Uanset om der er tale om et bryllup for hele familien, firmafest eller en intim fødselsdag, så er vi klar til at den perfekte fest.

Her kan du få et overblik over vores retter, menuer og kombinationsmuligheder. Du kan også sammensætte din egen menu og tilvalg til selskabet.

Har du specielle ønsker, så hjælper vi selvfølgelig med at opfylde disse. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.

mail: post@rungstedkro.dk
eller telefon: 45 86 69 70 

FOR BORDBESTILLING &
SELSKABS BESTILLING
RING MELLEM KL. 11.00-12.00
RING MELLEM 16.00-18.00
GRUNDET TRAVLHED

 

Caroline Mathilde 
min. 25 personer
max. 40 personer
under 25personer kommer tillæg i prisen for lokalet

 

Struensee  
min. 40 personer
max. 80 personer
under 40 personer kommer tillæg i prisen for lokalet

 

Karen Blixen stuen  
min. 18 personer
max. 27 personer
under 18 personer kommer tillæg i prisen for lokalet
( vi gør opmærksom på der dækkes op på 3 borde)

KONFIRMATION PÅ RUNGSTED KRO

Er det tid til konfirmation, så vil vi gerne hjælpe jer med at sætte den perfekte fest på benene. Vi sørger for det hele, fra bordopdækning til oprydning, så I kan fokusere på at fejre konfirmanden og nyde dagen med jeres familie og gæster.

BARNEDÅB PÅ RUNGSTED KRO

Barnedåben er en helt særlig begivenhed, hvor den lille ny skal fejres. Vi sørger for hele arrangementet med smuk opdækning, blomsterarrangementer og service, så I selv kan nyde festen og gæsterne.

FØDSELSDAGE PÅ RUNGSTED KRO

Fødselsdagsfesten er en vigtig begivenhed, hvor alt skal fungere perfekt og derfor stræber vi og vores personale efter at give jer den mest afslappende og minderige fest med alt der hører til så Du og dine nærmeste får en dejlig aften.

BRYLLUP PÅ RUNGSTED KRO

Bryllupsfesten er en vigtig begivenhed, hvor alt skal fungere perfekt og derfor stræber vi og vores personale efter at give jer den mest romantiske og minderige fest med alt der hører til.